Čas

19. února 2015 v 11:49 |  Novinky
Svůj blog zbožňuji a tak ráda bych přispívala častěji. Za všechny věrné čtenáře jsem opravdu šťastná, ale čas mě neustále tlačí. Zní to jako výmluvy, ale jestli chci dostudovat, musím se škole opravdu věnovat a bohužel víc než blogu. Každopádně na vás pořád myslím a rozhodně na vás nezanevřu. Takže co se v poslední době změnilo, o čem v následujících dnech napíšu a co mě čeká a nemine?

Paříž v západu slunce


Byla jsem v PAŘÍŽI a byly to překrásné 4 dny zážitků a zvláštně kouzelného mrznutí na Champs-Élysées. Je to téma na samostatný článek, takže jestliže se někdo do hlavního města Francie chystáte, vyčkejte. Sepíšu podrobný návod jak si krátký, třeba jen víkendový výlet do Paříže maximálně užít a vytěžit z těch pár dnů absolutní maximum. Před cestou jsme s přítelem neměli zrovna štěstí. J se nachladil a na poslední chvíli se pokoušel přeléčit rýmu a kašel a mě se dva dny před odjezdem (jeli jsme autobusem - 14 hodin), zablokovala krční páteř a nemohla jsem ani otočit hlavu. Nechala jsem si krk zatejpovat a k mému úžasu, jsem se bolesti těsně před odjezdem téměř zbavila. A když už jsme u toho tejpování, publikovala jsem před pár dny článek na toto téma, tak jestli máte chuť dovědět se něco o tejpování, můžete - Tejpování, aneb léčivá síla barevných pásek. Po několika pokusech jsem zjistila, že jde o opravdu skvělou metodu, takže vřele doporučuji.

Zdroj - Tejpování

Zároveň jste určitě zaregistrovali moji raw food výzvu. V nejbližší době se také dočkáte výsledného článku, ale tak ve zkratce, abych vás navnadila... Třetí týden přísné syrové rostlinné stravy, jsem se necítila moc dobře. Bylo mi špatně od žaludku, motala se mi hlava a nakonec jsem málem omdlela v restauraci na toaletě, takže moje poučení zní - raw food pouze za vedení odborníka, předpokládám totiž, že chybu jsem udělala já, s největší pravděpodobností šlo o nevyváženou stravu. Druhá možnost je taková, že jsem nevydržela dost dlouho.

Pro mě příjemnou zprávou je taky fakt, že jsem úspěšně postoupila do dalšího semestru. Za což jsem velice ráda, ale na druhou stranu mi to přináší velké množství nových povinností. Jak začal ten váš nový rok? A jak byste zhodnotili rok 2014?






 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 simonadostal simonadostal | Web | 19. února 2015 v 11:55 | Reagovat

Moc hezký článek, do Francie se chystám koncem března, takže se moc těším na ten článek. Máš nádherný blog :)

2 healthy-living healthy-living | 19. února 2015 v 17:39 | Reagovat

Souhlas, taky se mi líbí blog

3 Limeo Limeo | E-mail | Web | 20. února 2015 v 16:37 | Reagovat

Žádný bloger by neměl zapomenout na to, že je důležitější reálný život, než blog a studium je určitě velice důležité - blog počká, stejně tak čtenáři ;-).
V Paříži jsem nikdy nebyla, jen v Provance, kde to bylo úžasné a rozhodně bych brala, podívat se tam znovu :-). I Paříž mně láká, je to tak romantické místo ;-). Když už bych tam jela, určitě bych ochutnala nějaké jejich speciality :-D.
O tejpování jsem nidky neslyšela ani nečetla, ale zní to zajímavě - pokud to opravdu pomáhá, tak by to bylo dokonalé :-D.
Gratuluji k dalšímu semestru a přeji hodně štěstí v tom dalším! :-). Mohu se zeptat, kde studuješ a co? :-).

4 leani leani | E-mail | Web | 20. února 2015 v 18:04 | Reagovat

tak na článek o raw jsem zvědavá, máma o tom začala teď básnit, tak jí to musím dát přečíst :D
krásná fotka z paříže :))

5 Eva H. Eva H. | 23. února 2015 v 12:53 | Reagovat

[3]: moc díky za podporu a gratulace :). Studuji na fakultě humanitních studií na Karlově Univerzitě :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama